САЙТ НАРО-ФОМИНСК АПРЕЛЕВКА СЕЛЯТИНО КАЛИНИНЕЦ МОСКОВСКИЙ ВНУКОВО КОКОШКИНО. ДОСКА ОБЪЯВЛЕНИЙ НАРО-ФОМИНСК АПРЕЛЕВКА СЕЛЯТИНО КАЛИНИНЕЦ МОСКОВСКИЙ ВНУКОВО КОКОШКИНО. ФОРУМ НАРО-ФОМИНСК АПРЕЛЕВКА СЕЛЯТИНО КАЛИНИНЕЦ МОСКОВСКИЙ ВНУКОВО КОКОШКИНО

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

прийом у гінеколога

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Вітаю! Шукаю для дружини медичний центр, де можна записатися на прийом у гінеколога. Потрібно, щоб це був заклад з високим рівнем обслуговування та кваліфікованим персоналом. Бажано, щоб прийом був без довгих черг, а також щоб лікарі були уважні та компетентні. Якщо у вас є позитивний досвід у цьому питанні, буду вдячний за пораду!

0

2

Привіт, хочу порекомендувати Visium-Clinic! Нещодавно моя дружина була на прийомі у гінеколога і ми залишилися дуже задоволені https://visium-clinic.com.ua/ua/uslugi/ginekologiya/ Лікар проявив високий рівень професіоналізму, уважно вислухав і дав детальні рекомендації щодо подальших кроків. Ми були приємно здивовані рівнем обслуговування та ставленням персоналу. Якщо вам потрібна кваліфікована медична допомога, цей медичний центр вартий вашої уваги.

0

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно